Rödbets- och Morotsbiffar (15-20 st)
15-20 st
DU BEHÖVER:
6st medelstora rödbetor/gulbetor/vitbetor (jag blandade med 2 av varje)
2 medelstora morötter
2 ägg
1/2 msk tapiokamjöl/potatismjöl
1 tsk örtsalt
1 msk oregano
DU BEHÖVER:
6st medelstora rödbetor/gulbetor/vitbetor (jag blandade med 2 av varje)
2 medelstora morötter
2 ägg
1/2 msk tapiokamjöl/potatismjöl
1 tsk örtsalt
1 msk oregano
Nymalen svartpeppar
GÖR SÅHÄR: Skala rödbetor och morötter och riv dem fint på ett rivjärn eller i en matbredare. Blanda de rivna grönsakerna med ägg, mjöl och kryddor i en bunke. Hetta upp en stekpanna på medelhög värme med lite kokosfett i. Skopa upp drygt en matsked "smet" i handen, forma platta biffar och lägg i pannan. Stek dem ett par minuter på varje sida, tills de får fin färg och är genomstekta. Vi åt dem tillsammans med mathavre, olivolja och morotsröra.
GÖR SÅHÄR: Skala rödbetor och morötter och riv dem fint på ett rivjärn eller i en matbredare. Blanda de rivna grönsakerna med ägg, mjöl och kryddor i en bunke. Hetta upp en stekpanna på medelhög värme med lite kokosfett i. Skopa upp drygt en matsked "smet" i handen, forma platta biffar och lägg i pannan. Stek dem ett par minuter på varje sida, tills de får fin färg och är genomstekta. Vi åt dem tillsammans med mathavre, olivolja och morotsröra.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar